Håll dig uppdaterad med nya produkter och lanseringar på III HOME. Unika produkter gjorda med kärlek.

Search

Köp- och leveransvillkor

Företagsuppgifter:
III HOME AB
Org.nr: 559179-6833
Ringduvegatan 1
235 39 Vellinge
Registrerad för F-skatt

LEVERANSVILLKOR:

Normal leveranstid är cirka 1 – 3 dagar beroende på lagertillgång.
Vissa produkter kan ta något längre tid än så.

Vi levererar beställningar med PostNord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna utöver fraktkostnaden.

 

RETURNERA VAROR:

Vill du returnera en vara så är det öppet köp under 14 dagar från det att du mottagit varan. Vi erbjuder även retur mot självkostnadspris.

För att returnera en vara så använder du dig av retursedeln som skickas vid godkänd retur av varan.

Återbetalning sker så fort vi har mottagit och godkänt din retur. Normalt är återbetalningen på kontot 5-7 helgfria vardagar efter att summan betalats ut av oss.

 

KÖPVILLKOR:

Vid registrering av en slutförd beställning har kunden läst igenom och accepterat ovanstående villkor. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa villkor. Kunden är ansvarig för att uppdatera sig på gällande villkor.

 

ÅNGERRÄTT OCH REKLAMATION

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Är du osäker kontaktar du oss på info@ininim.se Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten försöker vi allra möjligaste mån ersätta produkten med en ny likadan. Har en produkt gått ur sortimentet så försöker vi alltid att ersätta med en annan nyare variant av produkten. OBS! garantin gäller inte vid förslitningsskador.

X