Håll dig uppdaterad med nya produkter och lanseringar på III HOME. Unika produkter gjorda med kärlek.

Search

Rabattkant Corten

Kantstöd Corten

Få saker är så praktiska och smidiga som kantstöd i corten när det kommer till att säkerställa effektivt och snyggt avskiljande av planteringsytor. De är ett bra val när vill hålla trädgård och grönytor lättskötta, samtidigt som man inte vill begränsa sina möjligheter att plantera. Våra kantstöd i corten förenar det bästa av beständigt och estetiskt tilltalande material, med ren och skär funktionalitet. Vid behov så individualiserar vi gärna rabattkanterna för att komplettera dem med särskilda kanter eller fästen. Med unika förutsättningar att anpassa stöden utifrån specifika behov så har våra kantstöd i corten blivit ett uppskattat och populärt inslag på ett flertal platser.

Det unika med kantstöd i corten

Samtidigt som de är i princip helt underhållsfria så är de robusta och passar in i det flesta utemiljöer. Kanske är det därför som cortenstål blivit något utav en favorit på såväl allmänna platser som i många personers trädgårdar. Många väljer kantstöd i corten för att de definitivt tål vind, regn och rusk samtidigt som de blir ett riktigt snyggt tillskott till de flesta utemiljöer. Genom att förena våra egna designer med beprövat cortenstål så maximerar vi både nytta och det estetiska.

Varför våra kantstöd i corten?

Men vad är det egentligen som särskiljer våra kantstöd i corten? Cortenstål har många unika egenskaper som avspeglar sig i såväl materialets utseende som dess funktion. Det har en naturlig motståndskraft mot rost, som samtidigt ger stålet mycket av dess särpräglade utseende. Med tiden så bildas nämligen att yttre skikt som på en och samma gång förstärker kantstödens beständighet, samtidigt som det resulterar i en yta som är helt unik. Därför är inget kantstöd det andra likt, utöver att samtliga verkligen är såväl beständiga som motståndskraftiga även i det långa loppet.

Vi har valt att satsa på en personlig prägel samtidigt som vi bevarar fördelarna med corten. Detta gör att våra kantstöd kombinerar hög nivå av funktionalitet med våra egna unika designer. Har ni väldigt specifika önskemål så får ni gärna kontakta oss så kommer vi att göra allt vi kan för att leva upp till era förväntningar.

Tidlösa och särpräglade

I vårt standardutbud av kantstöd i corten så finner ni utomhusprodukter i endera cirkulärt eller rakt utförande. De gör det oerhört enkelt att ordna en snygg och praktisk avskiljare för gångar, trädgård, grönytor eller var annan plats där man vill göra det enkelt att hålla ordning och reda i odlingsytor, rabatter eller där man anser att det behövs tydlig separering mellan mark och odlingsområde. Dessa kantstöd är även väl lämpade för gatumiljöer och börjar dyka upp på allt fler håll runt om i landet.

Med ökad efterfrågan på avgränsningslösningar för gräs- och planteringsytor så har vi valt är särskild fokusera på denna sorts produkter i corten. Som unikt motståndskraftiga blir de ett långvarigt sätt att hålla hög nivå på dekorationsytor samtidigt som man får ett kantstöd som verkligen är tidlöst och alltid passar in i naturmiljöer. Ett riktigt bra val för den som vill ha ett långsiktigt prisvärt och kostnadsmässigt fördelaktigt kantstöd, utan att behöva kompromissa med utseendet.

X